special offers
room rates
hotel amenities
guest testimonies
 

Cobo Bay Beach Hotel*** in Guernsey, de Kanaaleilanden.

Cobo Bay Hotel is Guernsey’s hoogst beoordeelde 3-sterren hotel ooit met AA-rozetten, gelegen op een ongeëvenaarde locatie aan het strand langs de panoramische westkust. Het hotel heeft uitzicht op één van de mooiste baaien van Guernsey, met schoon, zacht wit zand en prachtige zonsondergangen, maar toch slechts 5 km van de hoofdstad St. Peter Port. Cobo Bay Hotel biedt de perfecte locatie voor zowel korte vakanties als familievakanties en romantische uitjes in de Kanaaleilanden.

Sinds de oprichting in 1964 wordt het hotel door de familie Nussbaumer gerund en het blijft maar groeien. Na een ingrijpend renovatieproject, is Cobo Bay Hotel het enige 3-sterren hotel in Guernsey dat in het bezit is van een Visit Britain Gold Award. Ons stijlvolle restaurant en al fresco strandterras worden ook voortdurend onderscheiden met erkenningen voor de kwaliteit van de gerechten en de service, waaronder de Visit Britain Breakfast Award en twee AA-rozetten voor culinaire topkwaliteit, een prestatie die maar heel weinig restaurants op het eiland hebben kunnen evenaren.

Onze 34 kamers met eigen badkamer bieden veel voorzieningen die u in een 4- of 5-sterren hotel zou verwachten, waaronder plasma tv’s met satellietzenders, persoonlijke kluizen, badjassen en badslippers. In het hele hotel is er gratis Wi-Fi beschikbaar, met beveiligde breedbandverbindingen in elke kamer. Gasten kunnen in een warme en vriendelijke sfeer ontspannen door te genieten van een overheerlijk diner met uitzicht op zee en adembenemende zonsondergangen, van een lekker drankje in de comfortabele Chesterfield Lounge Bar, of door gebruik te maken van onze gratis fitnessruimte met saunafaciliteiten.

Cobo heeft uitstekende busverbindingen en kent diverse nabijgelegen bezienswaardigheden. Ook kunt u diverse wandelingen maken vanaf het hotel, of u nu kiest voor een ontspannen wandeling langs het strand of over de schilderachtige wandelpaden. Het huren van een auto is goedkoop en een geweldige manier om het eiland te verkennen. Verder is ons receptieteam u tevens graag van dienst bij het huren van een fiets.

best rates

Check-in:   

No. of nights 

Special offer / rate code (optional) 

Cancel a reservation
exclusive offers
PDF download
facebook
hotel awards